Skifte vindu

Skal du skifte vindu?
 
Har du vindu som er punktert, eller ønsker du å bytte til et mer energisparende vindu? Å skifte ut gamle, dårlige vinduer med nye kan utgjøre stor forskjell både når det gjelder strømsparing og komfort i din bolig. Vi tilbyr kvalietsvindu fra Førre Vindu & Dør og  Gilje som er en anerkjent vindusleverandør, anbefalt av Enova (www.enova.no).
 
Ønsker du å skifte vindu fordi du ønsker et større vindu, eller kanskje på grunn av fasade endring?
 
Bjørndal Vindu & Dør ønsker å gi deg det beste resultatet.
Bjørndal Vindu & Dør har spesialisert seg på skifte av vinduer og dører, og kan derfor gi deg god kvalitet og samtidig være rimelig i pris.
 
Befaring.
Det første vi gjør når vi skal skifte et vindu er å ta nøyaktige mål av det gamle vinduet. Det kan bli en dyr erfaring å bestille vindu med uriktige mål!
Vi gjør derfor denne jobben for deg helt gratis, og står dermed ansvarlig for at du får det vinduet som du skal ha.
 
Utførelsen av arbeidet
Etter at vi har fått vinduet avtaler vi dato for å skifte vinduet, og utfører hele jobben samme dag, også foring og listing av vinduet.
Bjørndal Vindu & Dør har lang erfaring innenfor dette området.
 
Pris.
Hos Bjørndal Vindu & Dør vil du alltid få en total pris på hele utførelsen av jobben med å skifte vindu, selve vinduet og andre materialer som blir brukt. Alt er inkludert i prisen. Fra å ta ut det gamle vinduet til ferdig listing av det nye vinduet.
Vi vil også garantert være rimelig i pris siden vi har valgt det å skifte vindu og dør som vårt spesialområde.
 
Steder
Vi skifter vinduer i store deler av vestlandet, men mest i området Haugesund, Karmøy, Sveio og  Tysvær siden det er her vårt tilholdsted er.
Vi kan også skifte vinduer i Bergen og i området rundt.